Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Külön hálószoba

Önterápiás blog lelki instabilitásomról, a nem kellően széles életről, meg a nyomorúságos kis párkapcsolati problémáimról.

Friss topikok

  • whale: @mirri maz duur: Mókuska, te akartad, hogy így legyen. Akkor mégse jött össze a dolog apuval? Lesz... (2014.05.07. 14:37) Még egyszer a barátkozásról
  • mirri maz duur: @whale: ahogy vesszük kicsit megint mániás vagyok és önpusztító. de élvezem (2014.03.09. 10:58) Casting minden
  • tnb: Ok.Várjuk az információt.Szépen haladsz.Szerintem sokan szeretnénk így állni,ahogy te. (2014.02.08. 19:11) Update
  • tnb: Semmi gond nincs.Jó anya vagy.Sajnos ez a mai rohanó világ,a pénz hajszolása megviseli a családi k... (2014.02.08. 19:07) Rehabilitált anya
  • gingerbread: Örülök, hogy gyógyultok! Igen, a férfi és női barátság nagyon más. Mindig is más volt, de ne mond... (2014.01.19. 14:25) Döglött macska

Mikor lettem 60 éves?

2013.09.25. 11:19 :: mirri maz duur

(Egy üzemi közleménnyel kezdem, amíg még mindenki olvas. Tudom, hogy nem vagytok kommentálós fajták, a többség legalábbis, de nekem nagyon hiányzik a visszajelzés. Úgyhogy ha van valami impressziótok, akkor nyugodtan osszátok meg velem levélben, jól esik. De vissza a témához.)

Le vagyok tropásodva. Testileg főleg, de egy kicsit lelkileg is. Nem pszichoszomatikusan, hanem "szomapszichotikusan". Valami tornával, futással, vagy ezek lineáris kombinációjával sikerült nagyon meghúznom valami cuccot belül, még azt sem tudom, hogy izom, ín, csont, vagy mi a franc fáj. Elöl, ahol a combom és a, nos, puncim találkozik. (Plusz a bal sípcsontomon lett egy dudor, a bal lábfejem csontjait már fél éve meg kéne röntgenezni, a jobb térdemen vagy egy ízületi betokosodás, és a jobb vállammal sem tudok emelni, de ezekkel elkarcolok.) Nem tudok futni, kb. semmit edzeni, de még járni is eléggé kellemetlen. Egyrészt hiányzik, másrészt meg így nem tudom tartani a kalóriakeretem, hízom vissza a kínkeservesen ledobott kilókat, tűnnek el a szépen felépített izmaim. És ez lelomboz. És csokit eszem. Meg minden más ártalmas dolgot.

Sosem volt semmi ilyen bajom, semmilyen sportsérülésem, pedig nyúztam magam eleget mindenfélével. Nem az zavar, hogy OK, ez egy sérülés, elmúlik, pihentetem, stb. Hanem az, hogy most már ez a perspektíva. Egyre roggyantabb a testem, egyre kevesebbet bírok, hamarabb fáradok, törődök el. Öregszem. Ilyen lehet öregnek lenni. Hogy felkelsz, és itt is fáj, ott is fáj. És ezt nem akarom. 33 éves vagyok (ok, mindjárt 34), nem vagyok öreg. ("Még egyszer elnézést az öregasszonyért. De hátulról…")

Van bennem egy kis hipochondria, nem mondom, hogy nincs. A korábbi vaginális expozíció, és az összeszedett csúnya fertőzés sem segít. (Nyilván jól meggugliztam a HIV fertőzés korai tüneteit, és naná, hogy mind megvan, 2-4 héten influenzaszerű tünetek (OK, torokgyulladásom volt), aztán meg 3-8 hét között ízületi gyulladás. Áh, nem pánikolok. Tudom, el kell menni STD tesztre, el is fogok, csak 8 hétig nem érdemes, mert fals negatívat adhat, úgy tudom. A minimálisnál is kisebb az esélye, de nem zárható ki, úgyhogy azért tudok izgulni. Ha kiderül, hogy ilyen gond van, akkor tuti kiugrom az ablakon, ez nem frázis, én így élni nem akarok.)

De tételezzük fel, hogy semmi terminális, csak a túlsportolás és a természetes leroggyanás tünete. Akkor sem király.

Ülök a metrón, éjszaka, munka után. Nézem a szemben lévő sötét ablakban a reflexióm. Istenem, de öreg ez az arc. Nem így emlékszem rá. Amikor legutóbb néztem, még nem volt két ilyen csúnya árok az orrcimpáim és a szám sarka között. Meg ezek a táskák? És mindig ilyen pici malacszemem volt? Mikor esett le az a húsos kis rész, aminek az arccsontomon a helye, oda, az állkapcsom alá? Ki ez a nő? Mikor lettem 60 éves?

mirri11.jpg

A fogyás nem segített ebben - nagyon duci arcom volt OK, de még mindig kicsit az, csak még lötyi is. Azt mondják, egy bizonyos koron túl (mi lehet az a bizonyos? 30? 35?) a nőnek választania kell, hogy az arcát, vagy az alakját szeretné megtartani. Ha az alakját, akkor csoffadt lesz a feje. Ha a feszes arcát, akkor jó eséllyel dagadt. Na, szuper, én meg két szék között a pad alatt.

Tegnap egy barátnőm váratlanul benyögte, hogy válik. (Nem vagyunk napi kapcsolatban, de együtt voltunk terhesek, mikor az elsőt vártam, nagyon sokat tud rólam.) Panaszkodtam, hogy szar a élet (sok a munka, sok a gyerek, sok a házimunka, kevés a férj), erre mondta (OK, írta), hogy csináljam azt, amit ő. Váljak el. Mi??? Nem is tudtam, hogy gondjaitok vannak. Ja, a férje sem tudta. Csak a csajszi megunta a köszönet nélküli robotot. Azt mondta, egyedül sem lesz nehezebb, eddig is mindent ő csinált. Csak így senki nem fogja baszogatni. Nahát - gondoltam - hát ezért el lehet válni. Ilyenért ér elválni. Egy kicsit sem mondott rosszabb dolgokat, mint ami nálam van otthon. OK, a részleteket nem tudtunk megbeszélni, a mobilos chat erre nem alkalmas, de majd kifaggatom.

Azon gondolkodom, hogy más-e a mi helyzetünk. A technikai részén túl, hogy pár évvel idősebb vagyok, és két gyerek van, nem egy (az kurva nagy különbség). De van-e köztünk a férjemmel még valami? Érzelmileg? Valaminek kell lennie, mert akkor meg miért vagyok vele? Hasonlítgatom össze a helyzeteket. Csak abba tudok kapaszkodni, hogy nekünk mintha lenne humorunk. Anna barátnőm imádom, de a (soon-to-be-ex) férjével együtt száraz, kőkemény, pragmatikus, négy lábbal a földön járó reformátusok. Nincs bennük irracionálitás. Azt hiszem, egy kicsit hülyének kell lenni, hogy házasságban éljünk. Vagy nem kicsit.

20 komment

Címkék: sport depresszió fájdalom lélek hízás öregedés

A bejegyzés trackback címe:

https://kulonhaloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr685531643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whale 2013.09.25. 13:13:42

Ez milyen kép? Teccik.

Egy kis válós muzsika Tittikének. (bocs, de ezt a Mirr-Murr banyanevet nem bírom:)

www.youtube.com/watch?v=PN5NVsV-keU

A házasságosdi meg erősen outdated ügy, erről már évtizedek óta folyik a dumcsi, csak a lendület, meg a konvenciók viszik a csordát előre.:)

mindegy999 (törölt) 2013.09.25. 14:38:34

többek közt ezért is olvaslak,
én 34,férfi,2 kicsi gyerek,és nem értem ,hogy miért nem válik el mindenki a gyerekcsinálás után.Totál más minden. senki nem mondta előre
pedig annyira nem szar,de mégis :)
érthető?

whale 2013.09.25. 14:50:52

@mindegy999: Igen, gyerekből felnőtt, sőt szülő lettél. Ez ezzel jár. Evvan.
Csak ma már nem köt szinte semmi, hogy megfelelj az elvárásoknak. HA belülről nem ez jön, akkor ripsz-ropsz minden felrúgva, új élet elkezdve, éljen az önzés!:)

whale 2013.09.25. 14:53:00

Na, megyek a kölkökért a bölcsibe-oviba.:) Aztán Legozunk. Már most halálra izgulom magam.:D

mindegy999 (törölt) 2013.09.25. 14:58:54

az is felmerült,hogy új élet mással:)
erre mondta sokat tapasztalt barátom,hogy mindegy hogy döntök,úgy is szar lesz. Nagy segítség volt :)

mindegy999 (törölt) 2013.09.25. 15:00:09

de jó,legó....
nálunk a matchbox megy most :)

whale 2013.09.25. 18:45:51

@mindegy999: Az új élet mással jó lehet, nekem pl. bejött, persze ennek is megvan a maga ára, mint mindennek az életben.

Klausz Ildi 2013.09.25. 20:30:40

Szemtelenül fiatal vagy,felesleges ennyit nyafogni a tested és a ráncaid miatt.
-Sajna hozzám képest.. most lebuktam... !
Egy nő kisugárzása nem a tökéletes testen múlik,ezt Te is tudod,- főleg ha félhomály van! Régen nem filóztál ennyit az idő múlásán, amikor terveztél-szerveztél , az életed izgalmasabb volt.......

-egy ismerős ismeretlen, akit már említettél egy blogodban-

Rogerthat 2013.09.26. 08:43:41

na, akkor egy gyors feedback az impresszióról: ha bizonyíthatóan beteg és öreg vagy, ha nem, a dolgaid annyira életszagúak, hogy engem magukkal ragadtak. a grafománság legyen az utolsó hibád, amitől megszabadulsz!

whale 2013.09.26. 13:10:37

Told a kontentet, mer' lelépnek a zolvasók!:)
Csontdudorodat megnézetted már? Puncihúzódásod jól van?
Gáborral mi van? Picológus mit mond? Külön van már a hálás, vagy még nem? Többes sztoriknak annyi lett, vagy még nyomjátok? Ezer kínzó kérdés...:)

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2013.09.26. 16:37:27

Ne aggódj! A nő 30 és 45 között a legszebb, akkor a leginkább nő, és akkor a legszexibb. Nem azért, mert minden feltétlenül feszes és 40 kg vasággyal. Nekem nem ez számít. Nem érdekel ha kicsit duci (ok, én ezt bírom), nem érdekel, ha kicsit esetleg szarkalábas. Ettől még lehet egy nő iszonyatosan nőies és szexis... Sőt szerintem csak ilyenkor ilyen... Engem nagyon rég nem tudnak lázba hozni a 22 éves karcsú és nagyon feszes bringák...

Mercel 2013.09.28. 12:05:46

@mindegy999:

Gyerekcsinálás előtt.
Akkor pont megspóroltad azt ami utána jön:D
Akasztófahumor..

"Frigyes"

Mercel 2013.09.28. 12:14:43

Na ja.
Egy nő nem attól Nő, hogy teste mint egy szobor.

Az szép.
A szépet mi pasik megnézzük (Szerintem nem csak a pasik) de pár eset után már nem ettől gerjed be egy valamirevaló férfi.
Tökéletes test pedig szinte nincs is.
Ha van az akkor is csak időleges.

Nemrégen a rádióban volt egy gyors riport vmi szépségkirálynővel, utólag rákerestem a neten, hát hmm, baromi jó nő volt. Amiért rákerestem az viszont az volt, hogy a rádióműsorban rákérdeztek, hogy "ésegyébkéntelégedettvagyatesteddel"? A válasz tömörítve annyi, hogy kicsit sem.
Pedig ő egy "szépséglány" volt, nem egy átlagos nő.
Comprende?:)

Nem hátrány, hogyha egy nő nem olyan lerobbant mint egy vele egykorú BKV busz.
De vonzó az az egésztől lesz, és igen a kisugárzásától. Ha nőnek érzed magad akkor az is vagy. Ha nem, akkor..

"Frigyes"

mirri maz duur 2013.09.28. 16:09:35

@Mercel:

Ne viccelj, full szoborszerű testem van :)

en.wikipedia.org/wiki/Venus_of_Willendorf

A hajam még jobb is :)

Klausz Ildi 2013.09.28. 19:53:10

Szia Titti!

A téma amiről írnék, valamennyire illeszkedik az általad felvetett gondolatsorhoz, viszont egy picit visszakanyarodik egy régebbi írásodhoz.
Címe: Lebegtetés
Nos, én lennék az a nő, akit ennek kapcsán, elég gusztustalan módon jellemeztél. Az első gondolatom az volt, hogy a sértettség, vagy a női hiúság beszél belőled. A második:lebegtető barátunk talán kibeszélte a kapcsolatunkat??? A válasz már ...lényegtelen! Kire is haragudjak, hisz emberi tulajdonság..Na. Azért, a feleségét nem kellet volna ....ez a gusztustalan! Sajnálom, hogy otthon nem kapja meg, amit szeretne....ez már az ő gondjuk.

Egy kis jellemzés magamról, ha már a téma a.. KOR..
Messze nem vagyok még 50,.... ez neked távolinak tűnhet.Hogy ronda lennék? Nézőpont kérdése, nem valószínű, mert lebegtetőnk nem vett volna észre. Ennyit a kisugárzásról. Retroberto szerint: vannak nők, akik jó géneket örököltek, nos azt hiszem, hogy én is ide tartozom.
Egyébként régen fotóztak/ mondják ezt gyakran /, de valóban, lehet, hogy akkoriban egy ilyen lebegtetőt elküldök a p....ba! Tény eltelt pár év, feljött pár kiló....de még így is...!

Állítólag,imádok dugni,NANÁ...... aki ezeket az oldalakat olvassa és nem vallja be, az hazudik, vagy valami baja van,...... talán magával.
Egy kis infó, hogy jobban érezd magad titti! Lehetnek lebegtetések,izgató szavak..ismered.!
Extra méret, szuper állóképesség, nem árt ha a nőre is figyelnek, neki is JÓ. Egy " mester" ezt nem engedheti meg magának.
Egyébként hova lett lebegtetőnk, ja ez a téma neki unalmas, vagy a neve lett más?

Sajnálom, ha valakit untattam, de ezt nem hagyhattam ki.
Tudjátok, sértett nő=bosszú/ titti szerint/.

C. Gallus 2013.09.30. 13:32:44

"Tudom, hogy nem vagytok kommentálós fajták, a többség legalábbis, de nekem nagyon hiányzik a visszajelzés."

Kedves 60 éves Bloggerina!

A kommentálási kedvet szerintem mi sem javítja jobban, mint hogyha a szerző maga is aktívan részt vesz a diskurzusokban, ne adj isten rendszeresen reagál a buckalakók kérdésire. :)

C. Gallus 2013.09.30. 14:01:39

Pl.:

whale 2013.09.23. 10:55:20
@mirri maz duur: Ezt már korábban is kérdeztem, de mi volt a mesterterv, ami miatt összeházasodtatok anno? Pillanatnyilag jó ötletnek tűnt?

De asszem hasonlót kérdeztem már én is.

mirri maz duur 2013.09.30. 14:44:15

@C. Gallus: Ezt már annyiszor kérdeztétek, és érzésem szerint annyiszor válaszoltam, hogy már magamat unom. Igen, akkor jó ötletnek tűnt. Eljött az a kor mindkettőnk életében, hogy család, meg gyerek a következő lépés. Ott voltunk éppen egymásnak, jól elvoltunk. Igazából most sincs gondunk egymással, ha a gyerekek okozta stressz nincs. Csak mindig ott vannak.

Mercel 2013.10.07. 18:43:07

@mirri maz duur:

Ahhh! És..
Höhö:D

"Frigyes"
süti beállítások módosítása