Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Külön hálószoba

Önterápiás blog lelki instabilitásomról, a nem kellően széles életről, meg a nyomorúságos kis párkapcsolati problémáimról.

Friss topikok

  • whale: @mirri maz duur: Mókuska, te akartad, hogy így legyen. Akkor mégse jött össze a dolog apuval? Lesz... (2014.05.07. 14:37) Még egyszer a barátkozásról
  • mirri maz duur: @whale: ahogy vesszük kicsit megint mániás vagyok és önpusztító. de élvezem (2014.03.09. 10:58) Casting minden
  • tnb: Ok.Várjuk az információt.Szépen haladsz.Szerintem sokan szeretnénk így állni,ahogy te. (2014.02.08. 19:11) Update
  • tnb: Semmi gond nincs.Jó anya vagy.Sajnos ez a mai rohanó világ,a pénz hajszolása megviseli a családi k... (2014.02.08. 19:07) Rehabilitált anya
  • gingerbread: Örülök, hogy gyógyultok! Igen, a férfi és női barátság nagyon más. Mindig is más volt, de ne mond... (2014.01.19. 14:25) Döglött macska

Romani ite domum

2013.09.29. 15:30 :: mirri maz duur

Feltételezve, de meg nem engedve, hogy a nyájas olvasó röhögni fog a markába, és begyűjti a potyán szerzett fogadáspénzt, most megint el akarok válni.

Megint valami piszlicsáré, nevetséges dolgon kezdtünk veszekedni (hogy hanyadika van, és én miért nem tudom, és ez eszkalálódott. A Tescoban).

Elegem van, hogy egyedül viszem ezt a házasságot a hátamon. Elegem van a bevitt ütésekből, és aztán, amikor úgy csinálunk, mintha nem történt volna semmi. Minden ilyen után megreped egy kicsit az, ami köztünk van. Már azt sem tudom, áll-e még, vagy már csak a cserepek tükröződését látom.

Lassan elkészül a szobám, én meg itt fogom hagyni az egész lakást a picsába, nem érdekel, hogy az enyém, de nem bírok vele egy légtérben maradni.

Közölte, hogy mégsem jön el velem a pszichiáterhez jövő kedden. Én vagyok elmebeteg, nem ő. Én vagyok nem normális. A fasz se tudja, valószínűleg én sem vagyok normális. OK, akkor velem nem kell élni. Akkor hagyjon ott ő. De ő nem hagy, mert (figyelem), ragaszkodik a lakásához. Húzzak el én.

Beszéltem a már említett, válófélben lévő barátnőmmel. Elkértem az ügyvéd számát. Egy konzultáció nem árthat. Hogy kb. mik a lehetőségeim. Kurva drága, de nem érdekel. Egy nagyon exkluzív, de eredményes diéta ára, amivel egyszerre 80 kilótól lehet megszabadulni.

28 komment

Címkék: lakás férj válás pszichiáter

A bejegyzés trackback címe:

https://kulonhaloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr395539431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whale 2013.09.29. 17:09:53

Sajnálom. De annak nincs értelme, hogy kinyírjátok egymást, meg a gyerekeiteket. Amelyik ügyvéd pénzt kér a konzultációért, azt ott kell hagyni a faxba.
Ajánlom szíves figyelmedbe Bárándy Zsuzsát. Nem olcsó, de jó. Nőként feléd lejt a pálya, amúgy is, bárki bármit mond.
Ha két lakást nyitottatok össze, gondolom nincs akadálya az osztott lakáshasználatnak-praktikusan a visszaalakításnak.
Ha ügyesen kavarsz, akkor egyébként viszed apu fizetésének a 40%-át, plusz még-ha a gyerekeket nálad helyezik el-erre 90% esélyed van:)-a lakás kizárólagos használatára is feljogosíthatnak a gyerekekre tekintettel, ha az osztott használat nem kivitelezhető.
Szóval anyagilag -nőként- elég szépen lehet profitálni egy válásból...:)))
Konkrétan a végén aput kibasszák egy bőrönddel az ajtó elé, kiszúrják a szemét valami apróval-lakáshasználati jog ellenértéke címen- aztán mehet amerre lát.:)
Persze nálatok azért elég komoly adu apu kezében a pszichiátriai előéleted, nyilván erre alapozva próbálná meg bizonyítani, hogy alkalmatlan vagy a nevelésre és ezért nála helyezzék el a kölyköket. Ebben az esetben természetesen megfordul a dolog, te fizetsz 40% gyt-t és te mész a lakásból.
Ez a szép a magyar családjogban, hogy a gyerekekből-természetesen az érdekeikre hivatkozva:D-jövedelem és vagyonforrást csinál, ezzel aztán a háború legütősebb fegyverét kreálva belőlük. Persze közben megy a farizeus szemforgatás a gyerekek érdekeiről...

Klausz Ildi 2013.09.29. 18:46:37

Ez sajnos nem egészen így van.
Az érzelmi oldalára most nem térek ki, mert az hosszadalmas. Itt sok a férfi olvasó, nekik ez uncsi lenne. Ezt majd levélben, Titti!
Éppen érintett vagyok az ügyben. Egy jó ügyvéd / nekem az van/ tudja, hogy mennyit ér, és ezt érzékelteti is.Időnként megfordul az ember fejében, hogy jó ügyvédet választottam, mert vannak pro és kontra vélemények.
Minden konzultáció 30.000, a válás 300.000 + minden tárgyalás + 50.000 Ft.
Lehet pereskedni a vagyonon, ha van, akkor már százalékokról beszélünk. Na az már súlyos és nagyon hosszadalmas, meg mocskos is....
Mert szép válás nincs, akkor sem, ha előtte harmonikus volt a házasság.Egy anya és a gyerekek anyagilag csak veszíthetnek, mert egy férfi többnyire jobban keres.Eddig két fizetés adódott össze, ezután két lakás fenntartása stb.
Az lényegtelen, hogy volt e az anyának pszichés gondja, a magyar jog az anyát védi, csak akkor veszik el a gyereket, ha alkoholista, vagy drogos. Ez van...
A gyerektartás mértéke maximum 50 % lehet, függ még az eddigi életviteltől. Ez azt jelenti,hogy nem változhat a gyerekek életkörülménye. Ez is az ügyvéd harca lehet........Persze ez baromság, hiszen minden válásnál osztozni kell lakáson, vagyonon, tárgyakon.Minden megváltozik!

Sorolhatnám, sorolhatnám......de minek!!!!
A ti házasságotok még megmenthető, ezen a korszakon minden gyerekes anya átesik .Értéktelennek érzi magát, nincs megbecsülve és így tovább.

A mi házasságunk elég hosszú volt, működött sokáig, igaz én sokat feláldoztam miatta. Kár volt.
Min bukott el? A mocskos szexen, a ki nem mondott hiányán. Nekem kevés volt a férjem. Ez van.......

whale 2013.09.29. 19:59:40

@Klausz Ildi: "Minden konzultáció 30.000, a válás 300.000 + minden tárgyalás + 50.000 Ft."

Téged nagyon csúnyán lehúznak.:) Bár mondjuk én 7 éve váltam, de kötve hiszem, hogy azóta így elszálltak az árak...

"Egy anya és a gyerekek anyagilag csak veszíthetnek, mert egy férfi többnyire jobban keres."

"A gyerektartás mértéke maximum 50 % lehet, függ még az eddigi életviteltől. Ez azt jelenti,hogy nem változhat a gyerekek életkörülménye."

Ezt a két mondatodat olvasd már el egymás után, légy szíves.:) Főleg Tittiéknél, akik KÜLÖN kasszán voltak eddig, ezután Titti diszponál majd apu fizetésének a 40%-a felett.:)) (gyerekenként 20% a gyakorlat szerint)

"Az lényegtelen, hogy volt e az anyának pszichés gondja, a magyar jog az anyát védi, csak akkor veszik el a gyereket, ha alkoholista, vagy drogos. "

Azért az be is baxna, ha a JOG nem szerint diszkriminálna.:) Ez baromság. Az kétségtelen, hogy a GYAKORLAT szerint lejt a pálya némileg a nőstények felé, ez mondjuk elég nagy baj, de lassan talán ez is változik...
Az alkoholizmus és a drog is pszichés probléma, csak szólok.:)) Szóval, ha apu ügyvédje elég ügyes, simán elmebetegként exponálja Tittit a bíróság előtt, az meg eléggé megkérdőjelezi az alkalmasságát a nevelésre. Legalább annyira, mint az alkohol, vagy a drog. Kérdezd csak meg a méregdrága ügyvédedet!:DD

Klausz Ildi 2013.09.29. 22:01:52

Kedves whale! Te szeretsz kötekedni. Rendben.

Igen az árak elszálltak, egy jobb ügyvéd ennyit kér, utána néztem az áraknak. A saját ügyvédem ennyit ér, neve van. Szükségem is van rá, mert rázós az ügy.

A pszichés dolgokról:sajnos a magyarok nagy része depressziós, és erre gyógyszert szed, ilyet-olyat.Ezt másképpen ítélik meg, mint a drogot vagy az alkoholt. Más kérdés, hogy a depresszió milyen szintű, a kezelőorvost is beidézhetik.
Az elmebeteget kórházban "rendszeresen" kezelik,más a megítélése.Nem olyan egyszerű, mint gondolod. Ezt már körüljártam!!!

Nálunk a férjem nagyon jól keres, a plusz jövedelem is jelentős, ami NEM bizonyítható.
A bejelentett állás után állapítják meg a gyerektartást, így az.. plusz.. válás után a férjemé .Amennyiben van egy cége, nos akkor is átláthatatlan a bevétel, ha ő úgy szeretné, érted már!!!!
Itt az apai nagyvonalúság már nem jellemző.Ezért fordulhat elő, hogy az anya és a gyerekek nem járnak jól.Sőt!

Az életszínvonal megtartása a gyerekek részére sem hülyeség. Esetünkben összeszámoltam, leírtam tételesen, hogy egy évben mennyit költöttünk.Ez nem egyezik a bejelentett fizetéssel,világosodik!!!

Ezzel tud az ügyvéd manipulálni. Na erről többet nem mondhatok, majd akkor ha vége lesz!

Tittiéknél más a helyzet, amennyiben külön kasszán vannak.
Ennyit tudtam kifejteni, bonyolult ,és szövevényes.
Jó éjt!

Klausz Ildi 2013.09.30. 10:10:13

Fáradt voltam, kimaradt egy "a "betű, ami megváltoztatja a mondat lényegét...
.
..Így az A plusz/ jövedelem, ami kimutathatatlan/ válás után a férjemé....
Lehet vitázni, állok elébe...

Szép napot!

C. Gallus 2013.09.30. 13:29:38

@whale: @Klausz Ildi:

"Mert szép válás nincs, akkor sem, ha előtte harmonikus volt a házasság."

Létezik relatív kulturált, viszonylag olcsó válás.

Ennek alapfeltétele, hogy a "sértettebb fél" igyekezzen úgy minimalizálni a veszteségeket, hogy képes marad racionálisan gondolkozni, tárgyalni közben.

Igen, lehet válni gyerekekkel is kb. 50 ezer forintos ügyvédi költségből (plusz a hivatalos bírósági illetékek), ha MINDENBEN meg tudtok egyezni és azt írásba foglaltatjátok egy ügyvéddel. Akkor a két bírósági forduló puszta formalitás, ahol jegyzőkönyvbe mondjátok hármasban a bíróval, hogy mindenben egyet értetek, kb. kétszer félóra alatt.

És ezután elvben lehet harmóniában tovább nevelni a közös gyerekeiteket.

Tudom, ritka ez, mint a fehér holló és két ember kell hozzá. Nálam így történt.

Klausz Ildi 2013.09.30. 20:23:20

Kicsit kezdtem magam úgy érezni, mintha a békítő tárgyaláson lennék. HUUUUUUU
Szép amit leírtál, valóban ritka, irigyellek is érte.
Nekem ez nem adatik meg. Soha nem gondoltam volna, hogy egy ember, akivel húsz évet éltem szépen, így kifordul magából. Ezt hívják kapuzárási pániknak ?
Az én hangomat már nem hallja, más irányítja okosan a tetteit.
Minden eszközzel ellehetetlenítette a családot, nem sorolnám fel az eszközeit. Ja, és egy szerény , tanult emberről beszélünk.
Sajnálom Őt!!!
Próbáltuk higgadtan, de túl sok a sérelem.

Nos, nem maradt más lehetőségem, harcolnom kell azért ami jár. A gyerekeimet fel kell nevelnem, jól érted / nekem/!

C. Gallus 2013.10.01. 12:28:45

@Klausz Ildi:

Nem kioktatás, okoskodás volt, sajnálom.

A sértett hiúság kemény dolog, ha hazudtál is neki, akkor aztán tényleg nehéz ezt a kommunikációs poklot visszafordítani.

Tényleg csak egy jóindulatú kérdés: Ha ő is szereti a gyerekeiteket, akkor talán egy értelmes mediátor nem lenne olcsóbb mindkettőtöknek?

whale 2013.10.01. 12:54:02

@C. Gallus: Ugyan-ugyan, anyu többet akar...:DDD (persze csak a gyerekek miatt. LOL)

szövetszöcske 2013.10.01. 13:19:18

A gyerekek érdeke, a gyerekek életszínvonala... Kíváncsi vagyok, mondjuk 10 év múlva anyu oda mer-e majd állni a gyerekek elé, hogy annak idején fél milláért bérelt sztárügyvédet, hogy az megfelelő rutinnal rábizonyíthassa apura, hogy jobban is vakaródzhatna, a rettentő harcban a gyerekek életszínvonalára hivatkozva megszorongassa papucsférjből újra papucsférj lett apu golyóit.
Asszem ha úgy hozza az élet, és egyszer válni kell az asszonytól, azzal kezdem, hogy az első sztk-ban levágatom a farkamat megelőzésképpen.

C. Gallus 2013.10.01. 14:18:17

@whale: @szövetszöcske:

Uraim, na de kérem! Ezt hívják előítéletnek.

A gáz az, hogy a legtöbbünk képtelen belátni, hogyha folyamatosan gyűlölködünk a másikra, azzal a saját életünket mérgezzük. Ha eközben még gyerekek is vannak...

Ennek a felismerést tartom én veszteség minimimalizálásnal.

Tök hasztalan a sérelempolitika.

Megcsaltak? Igen, bebuktad.
Elhagytak? Igen, bebuktad.
Válni akarnak? Igen, bebuktad.

Láthatod, nevelheted a gyerekeidet. Igen? Akkor TESSÉK megállapodni!

Jobb lesz neked, ha bosszút állhatsz, szétcseszed a gyerekeid másik szülőjének is az életét?

Kötve hiszem.

Jobb neked, ha állandóan az exed dolgain, piszkos húzásain kell, hogy járjon az agyad?

Nem hiszem.

Jól már nem jössz ki belőle, de ha nem húzódik évekre ez intenzív válási pokol, akkor van esélyed talpra állni, és ép emberként újra kezdeni, rendezni a dolgaidat.

Na uff, szólottam... :)

szövetszöcske 2013.10.01. 14:46:22

@C. Gallus: Ott feljebb, le volt írva, hogy nagyjából fél misi a megfelelő kaliberű ügyvéd felbérlése a férj ellen, hogy a harcban jól rámutasson a gyerekek érdekére. Azon csámcsogtam csak, hogy ez vajon mennyire a gyerek érdeke és mennyire a kölykök ágyútölteléknek használata bosszúálláshoz egy olyan háborúban, ami onnan indult hogy képtelenek megbeszélni hogy kevés a dugás, mi legyen. (és gyanítom voltaképpen a két nő csatázik a faszi feje felett, a kölyköket és a faszit is bedobva a csatatérre, minden mindegy, csak az önérzet nőjön)

miazmás (törölt) 2013.10.01. 19:45:30

Nem egyszerű egyezkedni puskaporos hangulatban, ez igaz, de valóban az ügyvéd is ezt javasolta, hogy próbáljunk mi osztozni és ha kész, akkor menjünk a bíróságra. Ahol gyerek van, ott egy tárgyalás nem elég, nálunk is volt egy tavaszi és őszi forduló és másodikon mondták ki a válást. Lehet járni éveket ügyvédhez, meg tárgyalásra annak aki ezt bírja idegileg. ÍGy az ügyvéd is többet szakít, az alanyok meg szépen belerokkannak, mert ha nincs megegyezés, akkor jön a tanumeghallgatás, meg a problémák feltárása, mi mihez vezetett és ez letart milliom hónapig....ennél egyszerűbb, ha ti lezavarjátok és a bíróság csak rábólint. Öt dologban kell megegyeznetekz: gyermekelhelyezés, tartásdíj, vagyonmegosztás, láthatás és mégvalami...ha ez megvan az ügyvéd lepapírozza és a bíróságon ugyanazt végigkérdezgetik...sztem ez egyszerűbb, főleg ha közös a légtér és gondolom addig nem akar elhúzni, míg nem látja a lóvét...amíg nem csattan a lóvé a számlámon...pfff....viszont ehhez sztem nem kell százezreket ügyvédre költeni...de járd végig alaposan a témát és addig ne hozd szóba, puhatolózz. Sajnos amikor a közös szótárba bekerül a válás szó és azt egyre többet hozzák fel a felek, onnan nagyon nehéz a visszaút. Valahogy könnyű megoldásnak tűnik, de a sövényen túl sem egyszerű, nekem elhiheted, pedig nem bánok semmit.

Max & Maxina · www.maxandmaxina.blog.hu 2013.10.01. 20:23:03

@C. Gallus: kicsit OFF, főleg így a partvonal mellől, de Max szerint roppant egyszerű a képlet: "csak" annyi kell, hogy ne legyen vagyon és/vagy kellően intelligensek legyenek a felek. Már amennyiben szeretetben élnek, a gyerekkel, gyerekekkel. Ha ŐK élnek abban az érzésben, hogy a gyerek számít, fontos, akkor minden elintézhető, mégpedig jól.
Viszont @Klausz Ildi: bár nagyon valószínű, hogy komoly sértődés lesz belőle, meg "semmi közm", meg "mit képzelek", de azért leírom: abból a néhány mondatból, amit itt és most leírtál, én el nem tudom képzelni, hogy létezhet férfi, akivel te képes lennél egy "jó" válást lebonyolítani. Nem részletezem, mert ez egy megérzés. És persze cáfolj rám (mert az mindenkinek jó volna, neked, férjednek, gyerek(ek)nek. :-P

... ezt gondolja a válásról, a szeretetről és a gyerek-kérdésről Max, az elvált boldog apja egy boldog kamaszgyereknek, aki a boldog elvált anyjával lakik, de a szüleivel "él". :-)

whale 2013.10.01. 20:26:12

@miazmás: A régi dakota közmondás szerint, ha megdöglött a ló, szállj le róla, mert nem jutsz vele sehova.
Az viszont kétségtelen, hogy "manapság" -tehát az elmúlt 20-30 évben- sokkal könnyebben rámondják egy kapcsolatra a zemberek -a statisztikák szerint közülük is a nőstények elsősorban:)- hogy egy kapcsolat megdöglött. Sokkal kevesebbet tűrünk el a másiktól, sokkal kevésbé toleráljuk a másik faszságait, mint a szüleink akár. Ez jelentős részben azért lehet, mert nem vagyunk rászorulva a másikra, semmilyen szempontból...

whale 2013.10.01. 20:28:51

@C. Gallus: Azt hiszem ezt nekünk írtad, de úgy, hogy Klausz Ildi is értsen belőle.:DDD

Egyedülálló 2013.10.01. 22:22:53

Klausz Ildi ellenében: Megcsalta Gordiusszal az urát (meg még ki tudja kivel), ezek után miért a férjét titulálja úgy, hogy kapuzárási pánikja van? Értem én, hogy nem volt elég az urának a farkincája, de ez 20év után derült ki? Na ne...gyanítom, hogy már a házasság előtt is lehetett gyanítani, hogy anyuci nimfomán, apuci pedig impotenciára hajlamos. Mi a fasznak esküsznek ilyenek és gyártanak kölköket közösen????

Klausz Ildi védelmében: Azt írta, arra kell az apuciból kisajtolt pénz, hogy a gyerekeit felnevelje, ez nem azt jelenti, hogy belenyom havonta egy 20-ast a kölkök kezébe, hanem ugye kaja, ruházat stb. Ez akár hiszitek, akár nem, nem két fillér,

bár, aki megengedheti magának, hogy többszázezret költsön bizonytalanra, nem biztos, hogy igényli.

mirri maz duur 2013.10.01. 23:26:33

Na, drágáim, nem kell leszedni a keresztvizet a másikról.
Szerintem nincs olyan, hogy valaki jól jár anyagilag egy válással. Az mindenkinek szar. Már csak egyszerűen méretgazdaságossági okokból. Az élet (a lakás, a kaja, stb.)olcsóbb együtt.
Egy csomó pár kb ezért marad együtt.
Én is félnék attól, hogy a férjem "közös felügyelet" címen nem fizetne semmit, de azért a szokott módon én vennék a srácoknak mindent, és még a számlák felét sem állná más.

Klausz Ildi 2013.10.01. 23:43:18

Köszönöm a kedves hozzászólást!

Valóban a nyár folyamán viszonyom volt Gordiusszal, vagy nevezzük Retróbertónak, vagy akár a saját nevén. Ez elég nyílt titok volt, hisz én is írtam róla.
A két dolog független egymástól.
Egy év különélés után, a férjem már mással él, gondolom tehettem, amit akartam , vagy ami jólesett.
Nimfomán? Ki ez a hülye ? Nem értem, milyen oldalon is vagyunk, ide erkölcs-csőszök írogatnak.
Miért van olyan érzésem, hogy ez egy bosszú
része?
1 akinek nem sikerült vele összejönni
2 aki hozzátartozik / de tudta/
3 aki olyan, mint a kaméleon

Furcsa, az előbb írtam egy hosszas levelet a
válással kapcsolatban, de nem ment át, vajon miért?
Ez az egész röhejes, felnőtt emberek!

whale 2013.10.02. 09:31:39

@mirri maz duur: Nincs közös felügyelet, csak ha úgy egyeztek meg. Bíróság nem dönt saját hatáskörben közös felügyeletről. És ha úgy is van, a gyerekeket akkor is el kell helyezni valahol, és akinél elhelyezték a gyerekeket két év múlva, ha nem válik be a KF, kérheti a megszüntetést és gyt-t. Sőt gyt-t közös felügyelet mellett is lehet kérni, mert az a felek jövedelmétől függ. Konzultálj már egy ügyvéddel! De ne valami rablóval! Az a alapokat a sarki ügyvéd is elmondja ugyanúgy....

whale 2013.10.02. 09:41:01

@mirri maz duur: "Szerintem nincs olyan, hogy valaki jól jár anyagilag egy válással."

Ennyire nem lehetsz naiv!:) Próbálj meg kinézni a saját életedből! A tipikus szitu, hogy apu hajtja a pénzt, anyu meg költi. Ez nyilván durva leegyszerűsítése a valóságnak, de az esetek jelentős részében igaz.
Válás esetén-ha van gyerek és apu nem egy adócsaló geci-anyu fog diszponálni apu jövedelmének 10-50!!%-a felett, anélkül, hogy apu beleugathatna, hogy mire költi.
Ez egy közepesnek nevezhető 3 kilós fizetés nél 60-150000 forintot jelent havonta. Nettó, természetesen, ami egy komplett havi átlagbérnek felel meg.
Tudom, hogy a valóság kicsit másként fest, mert sok a az adócsaló patkány itt za Észak-Balkánon, de éppen ezért a t. bíróságot sem ejtették a fejére.
Amire Ildike is célozgatott, az életvitelből következő jövedelem alapján is simán ítélnek meg gyt-t.
Na megyek a fogorvoshoz, a többit majd délután...:)

Klausz Ildi 2013.10.02. 15:44:46

Kedves Buckalakók!

A sok jóakaró hozzászólás után, a valóság már szinte érdektelenné vált. Az életemet nem kívántam ilyen mélységekig kitárni.........ám legyen.

"Jól hangzik: apu keresi a pénzt,anyu költi."

Apu kereste a pénzt, sokat utazott, sokat tanult.Amikor itthon volt a családjának élt, na meg sokat edzett.
Anyu addig nevelte a két gyereket, naponta háromszor vitte a gyerekeket a szomszéd faluba, lévén ott az óvoda, iskola. Szabadidejében főzőtt, rendben tartotta a házat, a kertet, és vasalt- vasalt tengernyi inget. Néha ő is edzett, hogy tetszen az urának/ meg magának/.
Amúgy szépen éltek, éldegéltek 22 évig....

Aztán apa kezdte unni ezt a családosdit,anya meg kezdte unni, hogy nem becsülik meg ,amit a családért tesz. A tisztelet hiánya egyre inkább kiütközött a mindennapokban. EZ FONTOS !

Aztán apa kezdett kimaradozni, anya hülye volt mert, nem gondolta volna..........?
Apa feszítette a húrt, anya elküldte gondolkodni, de ő nem nagyon akart menni,... aztán mégis....................Apa elment.

A gyerekek nem értettek semmit, hisz eddig békében élt a család?
Aztán kiderült, hogy apa megtervezte a lelépést.
A bankból kiveszegette a pénzt, anyát kitette a cégből, árulta a házat, és nem sorolnám tovább hosszú lenne felsorolni.

Egyébként köszönjük jól vagyunk a gyerekekkel, és leszünk még jobban.......!
Ugyan nem értik, hogy apa miért nem beszélte meg a gondját anyával. Eddig ő volt a biztonság, az erkölcs , a mintaapa. Miért hazudott, és tette ezt így?

Apa is jól van. Az utca végén lakik egy szép nagy házban, a barátnőmmel. A gyermekeim és az ő gyerekei is barátok voltak. Barátnőnek van sok- sok pénze ebből telik új cégre, nyaralásra, síelésre. Apa jól néz ki, sokat edz, már van rá sok ideje.
Anya nem haragszik, csak mélységesen csalódott, kivel élt 22 évet?

Ne ítéljen senki, nem tudhatja, hogy holnap mi történik vele!!!!!!

C. Gallusnak: voltam mediátornál, családsegítőben, több pszichológusnál a gyerekek érdekében. Köszönöm

Ezennel elköszönök, mert a kis családom leköti az időmet, most vannak fontosabb dolgok .

További jó beszélgetést!

Klausz Ildi 2013.10.02. 16:17:53

Ami még kimaradt

A lényeges kérdésekben már megegyeztünk:
-gyerektartás összege
-láthatás
-gyermekelhelyezés
- házrész
Ami vitás, és bizonyításra vár:
- az eltűnt összegek
- céggel kapcsolatos dolgok

Nekem sem célom, a hosszú pereskedés, nyugalmat szeretnénk végre.

Sziasztok!

miazmás (törölt) 2013.10.02. 21:33:28

@Klausz Ildi: igazából Tittinek próbáltam tanácsot adni, nem észt osztani jöttem, mer' abból nekem is kevés van. :-) Más életében nem lehet és nem is szabad beleugatni, mindenki kurva okos, ha nem a saját életét kell megoldania. Egyszerűen csak segíteni szeretne az ember, hogy amit ő hülyén csinált, hátha felhívja a figyelmét másnak vagy másik oldalát mutatja a dolgoknak.@whale: sztem, vannak faszságok (ahogy fogalmaztál) amit elnézel, beletörődsz vagy már leszarod, de vannak dolgok, amiken nem lehet átlépni. Főleg akkor, ha a másikban nem látod semmi jelét annak, hogy változni akarna a család megmaradása érdekében sem. Ha pedig nem működik sehogy, akkor jobb, ha váltasz, mert bár nem az elvált nők klubbját akartam erősíteni, de a gyerekem nyugalmát tartottam szemelőtt.

Egyedülálló 2013.10.09. 01:12:11

@whale: Közepesnek mondható 3kilós fizetés, ember te hol a retkes faszban élsz??? Az biztos, hogy a felső 10ezerben.
Egyébként köszönjük szépen, sokkal kevesebb fizetésből apuci nélkül is lehet élni.

Egyedülálló 2013.10.09. 01:14:11

jav. tittinek, nem hanyadika van, hanem hányadika, persze csak magyarul.

whale 2013.10.09. 09:07:20

@Egyedülálló: Éreztem, amikor leírtam, hogy kiveri majd kicsit a biztosítékot.:)
Lássunk már tisztán! NETTO 1000€ qrvára közepes fizetés még itthon is. Ajrópa nyugatabbi felén kifejezetten szar, létminimum közeli.
Az, hogy itthon ez már álomfizetésnek minősül, a nyomorunkat mutatja. Ettől még objektíve nem egy nagy durranás...
süti beállítások módosítása